undrar hur det kommer gå

åh nej vad dålig jag är på bloggande...visst jag har sagt att jag inte kommer blogga på jätteofta, men men en gång i halvåret var inte direkt vad jag hade tänkt mig. tyvärr är det väl så att ganks mycket inte har gått precis som jag har tänkt mig de senaste månaderna. (eller i livet överhuvudtaget om jag ska var heelt ärlig...)
så vad har hänt sen sist kanske man ska skriva om.. ? tja egentligen vet jag inte. eller ja, inte mycket. har försökt ta tag i massa grejer men inte så mycket alls har ju gått om jag är helt ärlig.

bruka ni tänka att allt går åt helvete? eller att ingenting spelar någon roll? det brukar nog de flesta ibland... så är det iallafall  för mig nu. jag känner mig som en nolla, kort och gott. å inte vet jag hur jag ska komma ur det eller vad jag ska ta mig till men på nåt sätt ska det gå! på något sätt måste man ju bara försöka vara positiv eller hur?
idag är jag hemma från skolan igen, inte bra inte bra. sov till 12 (!) dock så jag antar att det är något som inte stämmer rikigt hehe, jag sover ju alltid max till 10.00. nu ska jag nog fortsätta vila tror jag...en liten stund bara ;)

nåja, vi hörs väl?? ha det hur bra som helst :-)

RSS 2.0