18/5

så... ska ju se till att få ner några rader nu.  har sovmorgon tilll elva idag. vilken lyx! =) så jag har knappt börjat gör amig iordning än... gått omkring i pyjamas i några timmar nu, hehe. måsta ta & sätta fart strax.
det  känns faktistk lite jobbit med ny vecka. nya utmaningar och krafttag & allt sånt där ;p jag är inte riktigt redo för det. veckan som gått tog myycket energi alltså... fylla år med allt vad det innebär, vad jobbigt det kan vara... verkligen! ;-P men men, ska sluta snacka strunt nu. det gäller att fokusera nu! gud, vad mycket jag har att tänka på... och bestämma mig om.
måste nog skynda mig på lite nu ;-)

lite om bloggande

hello! andra inlägget. på typ 2 veckor...ska försöka uppdatera oftare. men jag kommer inte bli ngn bloggare som uppdaterar flera gånger om dagen tyvärr, det kna jag säga direkt för jag har inte tid...och jag gillar inte riktigt den häär, som jag tycker, "blogghetsen" heller faktiskt. varför måste man uppdatera fem till tio gånger om dan?! alltså egentligen, det är säkert jättekul att läsa ofta &mycket men varför liksom hetsa folk till det? för det känns som om många gör det faktiskt, men jag kan ju förstås ha fel om det också. men jag har fått den uppfattnigen och jag tycker det är lite tråkigt.. att liksom bara göra det för sakens skull nästan, känns det som ibland. tycker det är lite töntigt faktiskt att klaga på att folk inte uppdaterar sina bloggar "tillräckligt" ofta & sådana saker...vadå man har väl annatt att göra också! Finns ju så otroligt mycket man ska hinna med här i livet...menmen nu har jag sagt mitt och har ni synpunkter är ni välkomna att framföra dem=)
jag har rätt mkt att göra idag så jag ska nog avsluta här. men jag hoppas vi hörs igen!
ni får ha en trevlig helg =)

cyklat

jaa vad ska man säga idag? det är väl typ en vanlig lördag i mitt liv liksom. gör inte så jättemycket alltså..fast en del har jag allt hunnit med. gick upp rätt tidigt, 8:30. åt frukost och sen efter nån timme åkte jag med mamma och syrran en bit på vägen för de skulle till stan & shoppa, vilket jag inte orka med idag. eller rättare sagt jag körde, det var anledningen till att jag åkte med en bit. gick väl relativt bra att köra idag tror jag. men fortfarande har jag mycket att öva på. Hoppas verkligen allt lossnar snart nu..
sen fick jag cykla hem..trodde det skulle bli kämpigt men det gick riktigt bra var till och med riktigt kul och skönt. det är så skönt att vårvädret har kommit! jag vill liksom bara vara ute i naturen och motionera eller bara sitta ute i solen. det är njutning det..  när jag cykla såg jag en många fina små fåglar också. åå de är så fina! synd bara att de ska flyga så nära vägen och därför ofta bli påkörda :( alltid så sorgligt att se ett litet fågelliv ligga där dött på vägen. och självklart samma sak med alla andra djur också.
Det blev iaf vårens första cykelutflykt idag! =) Känns lite roligt =P
när jag kom tillbaka drack jag och pappa kaffe och efter det har jag väl tyvärr inte gjort nåt nyttigt alls. får väl kanska göra nåt nu istället.
snart dags för duschen, ha det fint nu i eftermiddag och i kväll =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0