hej soliga dag

solen lyser in och jag sitter här vid dator. nåja, förstås inte helt fel jämt det heller ;P
annars  har jag suttit ute på balkongen en del idag, har vart så skönt! :) har även plockat lite jordrgubbar, muums... hehe ja och så har jag vilat, lyssnat på musik...det var väl det=) skön dag faktiskt. Imorgon ska jag på teater med släkten, kan nog bli kul det med :-) hoppas att den är bra iaf...
nu verkar det vara kaffe ute på balkongen igen. haha, känns som allt man gör ibland, dricker massa kaffe. vissa dagar blir liksom bara så slappa;p.. men jag borde väl gå nu då, hoppas vi hörs snart igen!

svåra beslut

tänkte bara skriva något lite snabbt.. har lite brådis.:p
allt känns så fel nu. så konstigt... jag kan inte fatta allt, inte riktigt. eller... eller så vill jag bara inte.. helt enkelt.
livet bara rusar på liksom, och jag har ingen möjlighet alls att hänga med längre. eller ? man kanske helt enkelt inte kan orka allt alltid. trots att man verkligen måste...? men samtidigt måste man helt enkelt bara försöka ibland. ta vissa risker...
det är bara det att det ibland är så otroligt svårt att veta vad som verkligen är rätt. väldigt ofta är det så, rättare sagt...jaja men det är väl gammalt antar jag:) jag försöker iallafall tänka långsiktigt men det funkar ju inte riktigt alltid det heller, vissa beslut måste fattas på en gång och väljas med tanke på att bli det bästa för stunden. eller hur? så är det ibland i mitt liv iallafall. och vore ju lite konstigt om jag vore den enda som har det så...
That was all for now! Cya;)

måndag morgon

Heello :) Hehe, hoppas ni alla mår bra. med mig är det bara bra. idag iallafall, igår är dock en annan historia. menmen, det går ju upp och ner som man ibland säger. jag är redan uppe ändå, är nog inte alltför många som är det som precis som jag har  sommarlov. men jag har mycket att göra så tyckte helt enkelt det var lika bra att gå upp ;p nu dsitter jag här och dricker kaffe framför datorn. jag som hjade tänkt ha datafri dag idag och allt. men ska iallafall snart stänga av datorn och börja med ...det andra jag måste göra. haha lite hemligheter måste man väl få ha..
jag är på bra humör idag iallafall. hoppas jag, hehe sånst kan ju alltid ändras. lite knäpp och flummig verkar jag visst ockås vara.. men vad gör väl det? ;)) blir nog en toppendag iallafall!
Ha det jättebra nu allihopa! ;-)

hej everyone

oj herregud har inte blivit av att skriva på flera år nu känns det som...hehe sorry, men har varit väldigt upptagen. skolan och sånt där. jag har faktiskt även varit ute och rest lite, kan ju berätta lite om det senare =)
just idag har jag en dålig dag. vaknade upp sur och irriterad och med en känsla av meningslöshet. och har känt mig riktigt värdelös på sista tiden också. iallafall de senaste 2 veckorna :/
jag känner mig så underlägsen. så dålig jämfört med vissa andra.  och faktiskt även också jämfört med hur jag avr förut. när jag liksom bara...klarade av saker lättare. visserligen hjälpte det väl också att sakerna jag gjorde då var lättare än det jag gör (eller försöker göra) idag.
idag ska ajg väl iallafall ta fästingvaccinspruta eller vad det heter. efter det blir det lugnt hoppas jag. jag måste ju faktiskt  ladda inför sista skolaveckan för terminen nu!
vi får se om vi hörs imorgon =) ha det så bra  tills vi hörs iallafall;-)

RSS 2.0