hej hej!

vilken härlig dag idag, verkligen. ska försöka vara ute så mycket som möjligt! och bara ta det lugnt också. kan inte förstå att sommaren snart är slut, iaf lovet.. snyft.. känns som att det bara börjat... eller nja, men inte har jag  hunnit med mycket i sommar heller, och knappt ens hunnit njuta. men det är som det är, man får helt enkelt  försöka  prioritera bättre framöver ;-) och planera och sånt där... nej snart börjar jag skriva massa strunt här, bäst jag går ut igen!
Ha det gott:-)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Kommer du ihåg på 60-talet då det var aktuellt med berlockerarmband i guld?



Nej, jag tänkte väl det... Just nu har du chansen att vinna nya MODERNA smycken till ett värde av 3000kr - om du svarar rätt på "Gissa bilden"!



Alla tävlingsdeltagare får dessutom en gratis gåva. Var med och tävla du med! :-)

2009-08-13 @ 18:11:29
URL: http://marielle.missworld.se
Postat av: Carro

Sv: Haha, de va rätt att jag var på mellersta raden. =)

2009-08-13 @ 23:06:33
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej. Om du gillar E.M.D. så vet jag den perfekta bloggen för dig. Gillar du inte E.M.D. så behöver du inte bry dig om det här :) Och då ber jag om ursäkt. Men om det skulle vara så att du gillar E.M.D. eller någon av medlemmarna så tycker jag att du ska börja läsa http://www.emdtour.blogg.se

Det är den perfekta bloggen för de som gillar killarna. Bloggen har även blivit rekomenderad av killarnas egna hemsida och det är ju bra betyg ;)

Du är hjärtligt välkommen :)

2009-09-04 @ 23:36:57
URL: http://emdtour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0